Een einde aan openstaande facturen

Hoe kredietwaardig zijn je klanten?

Als je zaken doet met klanten wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weten hoe kredietwaardig je klanten zijn zodat je zeker weet dat de zakelijke afspraken nagekomen worden en jij je geld krijgt. Je wilt alleen zaken doen met relaties waarvan je weet dat je er financieel op kunt bouwen. Het creëren van deze zekerheid is niet altijd even makkelijk. Gelukkig kan een kredietdeskundige als BMK Incasso je hierin ondersteunen. BMK Incasso streeft met BMK Credit Solutions naar een goede zakelijke ondersteuning van haar opdrachtgevers.

Nooit meer langdurig openstaande facturen

Wil je zeker weten dat je openstaande facturen door je debiteuren worden betaald? Jouw kredietdeskundige zorgt ervoor dat ze geïncasseerd worden. Voorzien van deskundig advies weet jij als klant straks alles van de hele incassoprocedure. Jij maakt nooit meer fouten in het opstellen van de algemene voorwaarden. Daarnaast ben je volledig op de hoogte en weet je hoe je de kredietwaardigheid van een potentiele klant kunt checken voordat je met elkaar in zee gaat. En dat is wel zo’n prettig idee. Op die manier voorkom je onnodige risico’s en ben je in het voortraject al voorzien van alle financiële gegevens die je nodig hebt om veilig en zeker zaken te doen.

Een snelle scan of een uitgebreide kredietrapportage

Op basis van actuele gegevens kan jouw kredietdeskundige een kredietrapport voor je opstellen zodat je snel op de hoogte bent van je actuele kredietwaardigheid van de klant. Dit kan via een snelle scan van de organisatie van je zakenrelatie. Zo ben je binnen de kortste tijd zeker van het feit dat je zakenrelatie wel degelijk kan betalen. Het is uiteraard ook mogelijk om een uitgebreide kredietrapportage te laten opstellen, compleet met kredietbewaking. Zo ben je altijd zeker van de partij waarmee je zaken doet.